Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Tasmania

Proprietate de vânzare în Tasmania

Căutați proprietăți de vânzare în Tasmania?

Tasmania este un stat insular izolat de pe coasta de sud a Australiei, cunoscut pentru vastele sale teritorii sălbatice și neregulate, protejate în mare parte de parcuri și rezervații naturale. În peninsula Tasmania se află penitenciarul Port Arthur din secolul al XIX-lea și acum un muzeu în aer liber, în timp ce în orașul port Hobart, capitala insulei, depozitele georgiene din Salamanca Place găzduiesc galerii de artă și buticuri.

Dacă doriți să cumpărați o proprietate de vânzare în Tasmania, trebuie să știți că sectorul imobiliar din Tasmania capătă semne negative pentru o piață imobiliară în plină expansiune, chiar dacă prețurile sunt mai puternice ca niciodată.

Ultimul raport trimestrial al Institutului imobiliar din Tasmania a arătat că prețul mediu al locuinței lui Hobart a crescut cu 12% între an și februarie.

 

O scădere de 3,8% a vânzărilor de case Hobart în aceeași perioadă indică faptul că piața pierde energie.

Previziunile spun că până la sfârșitul acestui an, piața Hobart va deveni rece.

Lipsa de proprietate pe piață contribuie la creșterea prețurilor, dar și la sporirea prudenței cumpărătorilor potențiali de proprietăți de vânzare din Tasmania.

Prețurile cresc și oamenii încep să bombănească.

Este cu adevărat nevoie de noi proprietăți de vânzare pe piața Tasmania pentru a satisface cererea.

 

În ceea ce privește capitala, Hobart își pierde titlul de cel mai accesibil oraș din Australia, prețul mediu al casei fiind acum egal cu Adelaide.

 

Hobart și zonele înconjurătoare domină lista celor 10 cele mai căutate suburbii din Australia, cu Battery Point, North Hobart, Richmond.

Prețul mediu al locuințelor Hobart pentru trimestrul din aprilie este în creștere cu 19% față de aceeași perioadă a anului trecut și de departe cea mai mare creștere din orice alt capital.

Tasmania este cea mai tare piață din prezent în Australia, cu siguranță nu am văzut niciodată acest val de activitate.

Creșterea ocupării forței de muncă și dezvoltarea slabă a locuințelor au fost cei doi factori care au împins prețurile în sus.

În timp ce investitorii imobiliari sunt probabil un factor cheie în creșterea prețurilor, creșterea puternică a cererii de închiriere sugerează că piața este susținută de oameni care au nevoie de un loc unde să locuiască.

  •  
    Trecerea în Tasmania. Expatriați și locuiți în Tasmania

      Singura regiune insulară de pe continentul australian, un leagăn minunat de parcuri și rezervații naturale, națiunea care va fi obiectul mini-ghidului nostru astăzi este Tasmania! Cu capitalul său, Hobart, care oferă oportunități multiple și frumusețe suficient pentru a atrage turiști în fiecar ...

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB